Verzenden en retourneren

Afhalen is altijd op afspraak en kan veelal nog dezelfde dag. Ook in het weekend!

Neem de bevestigingsmail van de bestelling altijd mee bij afhalen.

Om de kosten voor verpakking, behandeling en verzending te dekken reken ik € 6,95 per bestelling. Bestellingen boven € 85,00 worden gratis verzonden.

Wanneer je jouw bestelling direct betaalt, geef ik het pakketje binnen 2 werkdagen af bij onze verzender. Het kan zijn dat de verzending er bij de vervoerder onverhoopt langer over doet dan 1 dag, maar meestal wordt de dag daarna afgeleverd. Dit geldt voor alle producten, tenzij anders bij het product staat aangegeven tijdens het bestellen.

Vanwege duurzaamheid maken wij zoveel mogelijk hergebruik van verzendverpakkingen en verpakkingen van winkels hier uit de buurt. Het kan dus zo zijn dat je je bestelling in een verpakking van een andere (web)winkel ontvangt.

 Ik doe er dus alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te laten bezorgen. Vragen over je bestelling of de bezorging ervan? Neem dan contact met me op via het contactformulier op de website. 

14 dagen bedenktijd

Het is altijd vervelend wanneer een product toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Daarom kunnen consumenten hun bestelling zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen retourneren. De producten dienen in de originele staat, verpakking, voorzien van labels en uiteraard ongebruikt en ongeopend geretourneerd te worden. Voor zakelijke klanten geldt geen recht op retour.

Retourneren

Gebruik voor een retourzending altijd dit retourformulier:

Verpak de producten netjes en bescherm ze tegen breuk, gebruik zoveel mogelijk de originele verzendverpakking of een vergelijkbare verpakking. Voeg het  ingevulde retourformulier  toe aan het pakket en adresseer de verpakking duidelijk. Ga naar een PostNL servicepunt bij jou in de buurt en frankeer het pakket voldoende. De kosten van de retourzending kunnen we helaas niet vergoeden.

Retouradres:

ByMarjon.nl – IJweg 1235 – 2133MJ Hoofddorp

Wanneer het retourpakket in goede staat is ontvangen, verwerken wij dit administratief in ons systeem en storten wij (wanneer dit van toepassing is) het aankoopbedrag retour op je bankrekening (binnen 7 tot 14 dagen). 

Vraag of klacht?

Wanneer er een vraag is over de ontvangen producten of wanneer de ontvangen producten niet volledig, gebroken of niet functionerend zijn aangekomen kun je contact met ons opnemen via marjon@bymarjon.nl. Wij zullen voor een passende oplossing zorgen!